Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
1. Kontakt os på mail eller telefon for at høre mere om muligheder og priser. Sammen finder vi den optimale løsning for jeres klub/virksomhed/gruppe. Vi drøfter modeller, materialer, indlæg og kvantiteter.

2. Designprocessen sker ud fra jeres ideer og ønsker. Vores designere kommer med designforslag i den stil og med de farver i ønsker. Logoer fremsendes i vektor-format så som .ai, .eps eller .pdf.

3. Under design processen fremsendes tøj til størrelsesprøvning. Vi kommer også gerne ud i klubben/virksomheden og hjælper med at optage ordre og bestemme størrelser. Det er vigtig for os, at kunden får den optimale oplevelse.
4. Ordren afgives på baggrund af design samt størrelsesprøvning. Vi får kryds tjekket at alle special tilvalg kommer med.

5. Ordrebekræftelse fremsendes til godkendelse. Bemærk at i skal sikre alle forhold er ok. Vi laver produktionen på baggrund af ordrebekræftelsen. Når forudbetaling er modtaget sættes ordren i produktion.

6. Leveringstid er 8 arbejdsuger fra modtaget forudbetaling.​