Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Om Magic Sport

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde blokken i bunden af siden og få de seneste nyheder fra Magic Sport.

Magic Sport ApS er dansk distributør og leverandør til cykel- og løbebranchen. Magic Sport ApS er leveringsdygtige i cykeltøj, løbetøj, svedundertøj, sportsernæring, m.m..

Vi har samtidig den glæde at hjælpe de danske cykel- og løbeklubber samt virksomheder med klubtøj i topkvalitet i deres helt eget design. Målet for Magic Sport ApS er, at kunne tilbyde danske cyklister og løbere nye og innovative produkter til fornuftige priser.

Vi er altid på udkig efter nye produkter som kan udvide vores palet af produkter. Dog er det vigtigt for os, at vi selv kan stå inde for produkternes kvalitet.

Derfor sørger vi for selv at teste produkterne på egen krop og i samarbejde med seriøse eliteudøvere får vi testet produkterne af uvildige ryttere/løbere som kun ønsker det bedste.

Ejer af Magic Sport, Flemming Holm, har gennem de sidste 20 år deltaget i utallige cykelløb lokalt, nationalt og internationalt. Flemming har i perioden 1992-1999 været medlem i Fjordager IF’s cykelafdeling, dyrket triatlon gennem Tri92 og sidder i dag som bestyrelsesmedlem og aktiv cyklist i Cykelklubben Kæden, Nr. Lyndelse.

Den erfaring og interesse der har fulgt med i alle årerne danner nu grundlag for udvælgelsen af produkter til Magic Sport ApS.​​